Erbjudande!

Bohemen från HIKKI en liten badtunna, vedeldat utomhusbadkar

Lagerrensning! 33 000 kr 25 995 kr

Bohemen – en liten badtunna

Lagerrensning, endast ett fåtal kvar!

För lugna varma bad på tu man hand. (Fritt levererad inom hela Sverige*)  En litet vedeldat utomhusbadkar för den lilla trädgården och familjen. Den rymmer två vuxna och två barn. Då själva badkaret bara väger 45 kg kan flytta den mellan din altan och andra platser av trädgården eller uterummet. Med inredning och vedkamin väger den totalt 84 kg. Den är i princip en mobil badtunna att ställa där man vill bada. Låt fantasin flöda! –dra med den upp på fjället på ett släde efter skotern. – eller på släp efter fyrhjulingen ut i skogen för varmt härligt bad efter jakten. –Bada badtunna nere på stranden eller ute på klipporna vid hav eller sjö.

Läs mer

Tillval:

Beskrivning

Bohemen från HIKKI en liten badtunna -vedeldat utomhusbadkar

Bohemen  – en liten alternativ badtunna för lugna varma bad på tu man hand. En litet vedeldat utomhusbadkar för den lilla trädgården och familjen. Den rymmer två vuxna och två barn.  Karet tål såväl söt- som saltvatten. Då själva badkaret bara väger 45 kg kan flytta den mellan din altan och andra platser av trädgården eller uterummet. Med inredning och vedkamin väger den totalt 84 kg. Badkaret Bohemen är tillverkad i saltvattenbeständigt aluminium och har en inbjudande inredning av exklusivt ek trä. 

Materialens slitstyrka och dess lätta vikt i kombination med Hikkis stora omsorg för design, öppnar upp för härliga vedeldade badupplevelser på platser där traditionella badtunnor och bastur inte kan placeras, –en liten badtunna men med stora egenskaper. Karet är lätt att flytta och tål att stå där du vill ställa det. Det är i princip en mobil badtunna att ställa där man vill bada. Låt fantasin flöda! –dra med den upp på fjället på ett släde efter skotern. – eller på släp efter fyrhjulingen ut i skogen för varmt härligt bad efter jakten. –Bada badtunna nere på stranden eller ute på klipporna vid hav eller sjö. Dess lilla med effektiva vedkamin värmer upp vattnet snabbt.

Detta väldesignade robusta badkar har egenskaper som tillsamman gör så att du enkelt kan unna dig ett utomhusbad utan att behöva planera långt innan. Mindre jobb och mera tid för bad helt enkelt. Vi erbjuder fri frakt inom hela Sverige, *>>läs mer här

Rengöringen är lätt och görs förslagsvis med vanlig grönsåpa och en borste. Vill du bada i badtunnan flera bad med samma vatten så tillsätts en klorfritt och luktfritt bakteriedödande medel, >>BioTab. Välj till det lilla reningsverket som hängs ned i vattnet över kanten så kan samma vatten användas många bad.

Lock är till att rekomendera. Ett mjukt isolerande lock av Softcell som läggs på vattenytan i baddelen och minskar värmeförlusten och påskyndar uppvärmningen.  Det finns också ett speciellt Bohemen – badkarsskydd Ett rejält skydd tillverkat av kraftig kapellväv som är vatten- och smutsavvisande. Detta skyddar badkaret mellan baden och hindrar löv och skräp. 

Material Saltvattenbeständig aluminium och ek.
Utrymme Plats för två vuxna och två barn.
Mått Längd 212 cm. Bredd 92 cm. Karets höjd 66 cm. Baddjup 54 cm.
Vattenvolym 600 liter badklart med kaminen i karet.
Uppvärmning Sommartid cirka 1,5 tim. Vintertid cirka 2,5 tim.
Vikt Endast karet 45 kg. Med inredning och tillbehör 84 kg.

Design: Per Enoksson, Bohemen är mönsterskyddad hos PRV nr 80830.