Erbjudande!

Täcklock av plast till Fritidstunnan Ø170 cm

Kampanj! 2 695 kr kr

Just nu! Fram till och med 30 april så får du utöver fri frakt även detta rejäla täcklock på köpet vid köp av Fritidstunnan Medium med någon av våra tre externa vedkaminer. Gäller nya beställningar tillsammans med extra tillbehör för minst 2000 kr. >>Se kampanj information

Läs mer

Tillval

Barnsäkra locket på badtunnan med locklås!

Tillval – Extra isolerande lock

Rekommenderas “varmt” i kombination med täcklocket. Detta extralock ligger direkt på vattenytan och håller kvar värmen under ytan vid uppvärmning och efter bad genom att ta bort värmeförlusten mellan vattenytan och täcklock.

Beskrivning

Täcklock av plast till badtunnor. 

Detta lock är vårt mest sålda lock till Fritidstunnan med extern vedkamin. Stadigt och slitstark  av svart återvunnen ABS-plast. Klarat ordentlig belastning tack vare sin välvda form som även gör så att snö lätt kan glida av. Locket ligger på badtunnans sarg och greppar utanför. Vindsäkras i badtunnan med medföljande gummistroppar. För att få badtunnans lock barnsäkrare så rekommenderar vi vårt >>låsbara lockbälte som du låser locket på badtunnan med riktig nyckellås och säkrar att små barn inte får av locket, detta locklås säljs som tillbehör och passar alla typer av lock på badtunnor eller spabad.

Ett lock till en badtunnan är nödvändigt och något som vi alltid rekommenderar. Detta lock till badtunnan hanteras av en person med hjälp av ett väl placerat handtag. Detta täcklock är det populäraste locket till vår badtunna, Fritidstunnan. Men det bästa är att använda ett täcklock i kombination med >>ett isolerande extra lock vilket är en tjock softcellskiva som läggs direkt på vattenytan och håller kvar värmen under vattenytan och tar bort värmeförlusten mellan vattenytan och badtunnans täcklock vid uppvärmning och mellan bad.

Som alternativ till detta plastlock har vi även ett tjockt isolerat vikbart lock. Även detta klarar av ordentlig belastning.