Kontakta oss

2020-05-18

Just nu har vi enorm högt tryck på beställningar och vi kan inte hålla våra normala leveranstider. Ordar på badtunnor avsändes nu efter ca 5-10 arbetsdagar från beställning. Vi ber om överseende om detta. 

Då trycket på telefonerna är hårt så är vi svåra att nå. Vi har ett SMS numret 0700228938 som du kan skicka ett kort meddelande. Vi kommer att då försöka ringa upp dag/kväll eller helg. OBS! skriv också om ni inte vill bli störda på kväll eller helger.

⇓  ⇓    Läs mer längre ner på sidan om våra öppettider ⇓  ⇓  

2020-05-15
Vi tackar alla kunder för förståelsen ni har gett oss.

Sen februari har det varit en orderingång som vi aldrig varit med om under de 20 år vi funnits.  Det är nog för vi kommer nog inte kunna resa utomlands i år och då satsar vi på semester hemma.

 

Hej!
Vi har  ⇒ varit ⇐  hårt drabbade av COVID-19 men är nu igång med full styrka + extra inkallade familj och vänner som hjälper till.  Vi fokuserad på att få i väg beställningar och börjar nu komma ikapp.
Vi har svarat i telefon så mycket vi hinner men missat många samtal. Mail försöker vi hinna med så mycket vi kan.

Nu har vi öppnat en SMS nummer 0700228938 så du kan skicka ett kort meddelande vi kommer ringa upp dag/kväll eller helg OBS! skriv också om ni inte vill bli störda på kväll eller helger.

Med vänlig hälsning

Bröderna och storasyster.

Ring eller besök oss gärna för bästa personliga rådgivning!

Våra normala telefontider är vardagar 8-17. Telefon:  08 777 81 81. 

Våra normala öppettider är vardagar ca 9:30-16:30. Vänligen ring innan besök för personlig visning! 

Besök på helger, efter närmare överenskommelse. Många gånger är vi på plats senare och även helger men vänligen ring innan.

Vårt kontor, lager & utställning finns på: Förrådsvägen 5, SE-137 37 Västerhaninge, Stockholm, Sweden>> se karta 

Badbaljan.com förrådsvägen Västerhaninge, Badbaljan Västerhaninge

E-post:  kundservice@badbaljan.com  Vänligen ange ditt telefonnummer i mail till oss då vi gärna ringer om möjligt för bättre personlig rådgivning.

Badbaljan.com är en del av Wentor AB,  Org. nr.: 556646-9663