BioCool Clean Water Tank

149 kr

Rengör och avlägsnar samtliga mikroorganismer i vattensäckar, vattentankar etc. Clean Water Tank tar även bort dålig lukt.

Läs mer
Art. nr. 88-SE-CWT-001 Kategori:

Beskrivning

BioCool Clean Water Tank

Från en av våra mångåriga leverantörer saluför vi nu deras omtyckta och miljövänliga vattenreningssortiment. Dessa reningstabletter är främst till för färskvattentankar i båtar, husvagnar, husbilar. Kan med fördel också användas att rengöra vattensäckar. Varje burk innehåller 50 tabletter och räcker till 200 liter.

Clean Water Tank gör det enkelt att hålla din vattentank ren och du kan vara trygg med att använda ditt dricksvatten. Produkten rengör vattentankar och . Samtidigt avlägsnas mikroorganismer som växer på tankens insida!!
ANVÄNDNING & DOSERING: 6 tabletter till 25 liter vatten, (1 tablett till 4 liter vatten). Häll tabletterna i vattentanken och fyll upp den med vatten. Låt stå i minst 6 timmar. Låt ev. filter och slangar vara kvar under desinfektionen. Töm ut lösningen och fyll i på färskvattentanken med nytt driksvatten. För bästa resultat använd produkten BioCool® Clean Water för att rena ditt dricksvatten.

Det är viktigt att ta bort beläggningarna eftersom de hela tiden växer trots att man byter vatten ofta. Beläggningarna innehåller olika former av mikroorganismer som kan sprida sjukdomar, vanliga sådan är diarréer ”dåliga magar”. Avlägsnas inte beläggningen påverkar den det vatten man kontinuerligt fyller på i tankern. Genom att använda ett system som håller beläggningen under kontroll och säkerställer att färskvattnet som fylls på, bibehåller en god kvalité, kan man använda sitt vatten upp till 6 veckor. Kommer man till platser där man inte känner till vattnets kvalité kommer detta system att eliminera mikroorganismer som bakterier och parasiter för att därigenom skapa ett säkert dricksvatten. Därför rekommenderas att BioCool CleanWaterTank används i kombination med BioCool CleanWater eller BioCool SafeWater.

Produkten är miljövänlig och producerad i Sverige. Förpackningen sorteras som hårdplast. Förvaras oåtkomligt för barn.