Grandy • Terrasspool • Minipool • Stor badtunna

21 995 kr

För nedfällning i terrass. Den har en entrésida med dubbla breda sitsar – en övre som används som steg och barnsits och en nedre sits som sveper vidare till nästa sida. Dessa rejäla sittytor gör terrasspoolen Grandy till en stor bekväm badtunna och en spännande minipool för barnen. Denna terrasspool är anpassad så att våra externa vattenmantlade vedkaminer kan kopplas på den vilket ger badmöjlighet vinter som sommar.

Läs mer

Slut i lager

Artikelnr: Grandy-B36 Kategori:

Beskrivning

Grandy – terrasspool – minipool

Materialet! Grandy är en rotationsgjuten polyeten plastpool. 

• Polyeten är en homogen genomfärgad termoplast som är slitstark och extremt stryktålig • Ingen målad plast här inte! • Så det finns ingen risk för färgsläpp eller blåsor/plastpest! • Ingen risk att materialet skiktar sig • En slät hygienisk smutsavvisande yta som är enkel att rengöra och tål att högtrycktvättas! • Underhållsfri UV-skyddad plast, tål alla klimat, värme upp till +130˚C och kyla ner till -50 °C • Åldersbeständig – Plasten har mer än 40 år beräknad livslängd och torkar inte sönder.

Mått: Ytterdiameter sarg 235 x 235 cm och den övre innerdiameter är 221 x 221 cm och dess djup är på 115 cm. Vikten på plastskalet är ca 120 kg. Terrasspoolen Grandy rymmer 3600 liter.

Till denna terrasspool finns reningsverk att beställa med extra UV-ljus rening och elvärmare. För att få bästa rening i minipoolen så ansluts reningsverk till poolen med dubbla utsug. –Ett ytvattenutsug/skimmer som tar ytvatten och ett utsug nedtill. –Ett inlopp med vinklingsbart munstycke. 

Grandy kräver en plan, slät och bärig yta på minst 2,5 x 2,5 meter. Ytan skall beläggas med en lämplig markisolering, t.ex. hård cellplast (minst EPS S150) som handlas hos lokala bygghandlare. Under hela sitsarna ska Grandypoolen ha en stadig bärig underbyggnation av samma hårda cellplast. Detta ger en mycket god isolering. Det är viktigt att denna terrasspool får ett kraftigt ramverk runt sig som tar sidokrafterna. Som alternativt så kan en aluminiumställning beställas till som ramverk. Sidorna runt minipoolen isoleras förslagsvis med vanlig cellplast. 

Önskas Grandy poolen som fristående pool så kommer den också kunna beställas monterad med exklusiva träpaneler med ett isolerat sidoramverk av aluminium innanför.

Lock finns till terraspoolen! Till Grandy har vi ett rejält vikbart isolerad spalock med 7 cm tjock högdensitets polystyren för bästa värmeisolering och förstärkt med U-aluminiumprofiler och beklädd med kraftigt svart UV skyddad armerad skinnliknande vinyl. Brand- och mögelskyddad med kondensventilation.

Vi levererar Grandy  fraktfritt inom Sverige vid köp med tillbehör för minst 5000 kr.

Fri hemleverans inom Sverige till åtkomlig adress med stor lastbil. Men då den är för stor för att kunna lossas med lastbilens bakgavellyft behöver mottagaren ombesörja lossning med truck/traktor med lastgafflar. Leverans med kranbil offereras separat. Alternativt så levereras denna till närmsta transportterminal där vidare transport kan ske med egen lämplig släpkärra. 

Fri leverans av Grandy terrasspool inom Sverige sker till närmsta transportterminal där vidare transport kan ske med egen lämplig släpkärra.