Inlopps genomföring grå med eyeball, vinterpropp, 90 graders vinklad slangnippel & slangklämma

349 kr

Vinklingsbar inlopps genomföring med eyeball, vinterpropp, slangnippel 32/38 mm & slangklämma. För att koppla inkommande slang från reningsverk till badtunna eller pool.

Läs mer

Slut i lager

Beskrivning

Det vinklingsbara munstycket/eyeballen med 1,5 tums gänga ger möjlighet att rikta vattenstrålen för att få rotation och optimal cirkulation och filtrering. Den medföljande skruvproppen, 1,5 tum kan vara bra som antingen  servicepropp eller som vinterpropp om man önskar montera bort reningsverket vintertid. Denna genomförning monteras i ett hål med diameter 59-60 mm. Förberedd med dubbla silikon packningar som sluter tätt även i små radier som en badtunna kan ha. Kan monteras genom max 25 mm tjockt material. Den har en 90 graders vinklad 1,5 tums gängad slangnippel för slangar med invändig diameter 32/38 mm och en rostfri slangklämma medföljer.

För att koppla reningsverk till våra badtunnor av plast, “Fritidstunnan” så behövs bara denna genomföring som inlopp i badtunnan från reningsverket. Slang för utsug från badtunnan kopplas på avtappningshålet på utsidan av badtunnan vidare till den sugande pumpen på reningsverket. Färg grå.