POOL & SPA ECO VÄRMEPUMP 3,5 KW

Fri frakt! 5 995 kr

Läs mer

Slut i lager

Artikelnr: 331085 Kategorier: ,

Beskrivning


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/badbanco/public_html/wp-content/plugins/q-and-a/inc/functions.php on line 252

POOL & SPA ECO VÄRMEPUMP 3,5 KW

Ekonomisk och driftsäker poolvärmepump från en av världens största och mest välrenomerade producenter.

Pool & Spa ECO värmepump är en fristående modell med mekanisk kontroll, tydlig on/off knapp och ratt för temperaturinställningar. Värmepumpen har intern PCB och enkel hantering av vattenförsörjning med skruvkopplingar (38 och 50).

Modellen är särskilt lämplig till fristående pooler och spa där låga driftkostander och lågt anskaffningspris är viktigt jämfört med en elektrisk vattenvärmare kan denna spara upp till 80% på driftskostnaderna.

Värmeväxlaren är av PVC och titan rör som kan motstå kontinuerlig exponering av poolvattnet. Värmepumpen är utrustad med en rotationskompressor och kabinettet är utformat i stål och pulverlackerad. Temperatur arbetsområde ned till + 7 ° C. Strömförsörjning 220-240V / 1 PH / 50 Hz. 1 st. fläkt. R410A. Certifikat: CB, CE, EMC, RoHS.

Läs även artikeln “Værd at vide om pool varmepumper“. Här kan du läsa varför det är en bra idé att köpa en värmepump, om olika teknologier och de många alternativen. Hitta artikeln här.

GARANTI

7 års garanti på kompressorn. 2 års totalgaranti.

Defekta maskiner under garanti byts ut mot nya!

SPECIFIKATIONER

1085 teknisk spec1

1085 teknisk spec2

 

>>Manual