Rea!

POOL & SPA ECO VÄRMEPUMP 5 KW

Fri frakt! 7 995 kr 7 495 kr

Ekonomisk och driftsäker värmepump från en av världens största och mest välrenomerade producenter. Pool & Spa ECO värmepump är en fristående modell med mekanisk kontroll, tydlig on/off knapp och ratt för temperaturinställningar. Värmepumpen har intern PCB och enkel hantering av vattenförsörjning med skruvkopplingar (38 och 50).

Läs mer

Slut i lager

Artikelnr: 331086 Kategorier: ,

Beskrivning

POOL & SPA ECO VÄRMEPUMP 5 KW

Modellen är särskilt lämplig till fristående pooler och spa där låga driftkostnader och lågt anskaffningspris är viktigt jämfört med en elektrisk vattenvärmare kan denna spara upp till 80% på driftskostnaderna.

Värmeväxlaren är av PVC och titan rör som kan motstå kontinuerlig exponering av poolvattnet. Värmepumpen är utrustad med en rotationskompressor och kabinettet är utformat i stål och pulverlackerad. Temperatur arbetsområde ned till + 7 ° C. Strömförsörjning 220-240V / 1 PH / 50 Hz. 1 st. fläkt. R410A. Certifikat: CB, CE, EMC, RoHS.

GARANTI
7 års garanti på kompressorn. 2 års totalgaranti.
Defekta maskiner under garanti byts ut mot nya!

Läs även artikeln “värt att veta om poolvärmepumpar“. Här kan du läsa varför det är en bra idé att köpa en värmepump, om olika teknologier och de många alternativen. Hitta artikeln här.

SPECIFIKATIONER

1086 teknisk spec1

1086-spec

>>Manual