POOL & SPA INVERTER VÄRMEPUMP 9,2 – 2,3 KW

15 495 kr

Läs mer

Slut i lager

Artikelnr: 331225 Kategorier: ,

Beskrivning

POOL & SPA INVERTER VÄRMEPUMP 9,2 – 2,3 KW

Toppmodell i rostfritt ABS kabinett som ger upp till 13,5 gånger tillbaka på energiförbrukningen (COP) tack vare japansk inverter teknologi.

Pool & Spa Inverter värmepump värmer poolvattnet med maximal energi på ett effektivt sätt via dynamiska inverterkompressorn, vilket ger 13,5 gånger mer energi än den förbrukar. Istället för att stoppa driften när den önskade temperaturen har uppnåtts, reglerar den dynamiska kompressorn konstant arbetsfrekvens så att energiförlusten i samband med stop och start elimineras. Detta ger optimal och energisnål drift.

Det rostfria ABS kabinettet gör denna modell särskilt lämplig för det fuktiga nordliga klimatet, liksom den låga arbetstemperatur ned till -12 ° C . Den har också automatisk avrinnings- och kylfunktion. Värmepumpen är lätt att använda digital styrning.

Enkel hantering av vattenförsörjning med skruvkopplingar (38 och 50 mm).

Värmeväxlaren är av PVC och titan rör som kan motstå kontinuerlig exponering av poolvatten och är försedd med en GMCC / Toshiba kompressor. Strömförsörjning 220-240V / 1 PH / 50 Hz. 1 st. fläkt. R410A. Certifikat: CB, CE, EMC, RoHS.

GARANTI

7 års garanti på kompressorn. 2 års totalgaranti.
Defekta maskiner under garanti byts ut mot nya!

Läs även artikeln “Værd at vide om pool varmepumper“. Här kan du läsa varför det är en bra idé att köpa en värmepump, om olika teknologier och de många alternativen. Hitta artikeln här.

SPECIFIKATIONER

1225-specifikationer1
1225-spec

>>Manual