Sub-Easy, intern vedkamin 23 kW

4 595 kr

Mycket prisvärd vedkamin till badtunnor.

Läs mer
Artikelnr: 213 Kategori:

Beskrivning

Sub-Easy, intern vedkamin 23 kW en klassisk vedkamin till badtunnor.

Mycket prisvärd intern vedkamin till badtunna. Vår storsäljare av den klassiska typen av interna vedkaminer till badtunnor. Vedkaminen har har förbränningsluftkanal hela vägen ner. Tillverkad av 3 mm marin aluminium vilket ger mycket bättre värmeledning jämfört med rostfritt stål. 3 st fästplåtar med hål för förankring i badtunnan med genomgående bult. Ask-skopa kan beställas som tillbehör.

Perfekt vedkamin till hemmabygget eller som ersättning till gammal kamin. Lätt montering. Beprövad modell vedkamin till badtunnor med gott omdöme “—mycket för pengarna”.

Till denna vedkamin passar vår skorsten med diameter 120 mm. I de flesta fallen räcker det med 1 meter skorsten men vår modulskorsten förlängs enkelt och stadigt.  

Runt den nedre metern av skorstenen rekommenderas ett värmeskydd så att inte små fingrar bränner sig. En topphuv till skorstenen som hindrar regnvatten är också.  Om man eldar med gran, tall, virke och dylikt så kan ett gnistskydd hjälpa även det hindrar att vatten regnar ner genom skorstenen.