Rea!

Tiny – liten vedeldad badtunna för två personer

NYHET! 31 680 kr 28 980 kr

Tiny – en elegant liten badtunna, ett lyxigt utomhusbad för två.

I paketet ingår ett rejält isolerat lock med låsbara säkerhetsspännen.
Inklusive:  • Isolerat täcklock • fri frakt

Levereras normalt inom 10-15 arbetsdagar.

 
12/24 månaders räntefri delbetalning.

 

 

Läs mer

Beskrivning

Tiny – liten vedeldad badtunna för två personer

En ovalformad liten badtunna som är lättskött och har samma gedigna material i den bekväma plastinsatsen som i våra andra badtunnor. Beklädd med en exklusiv ThermoWood panel av värmebehandlad furu. Denna eleganta mindre badtunna med sina två skålformade bekväma sitsar lämpar sig bäst för en eller två personer. Tack vare den lilla vattenvolymen i Tiny kan även jäktade vardagskvällar bli ren lyx. Den lätta vikten och kompakta storleken gör tunnan enkel att placera på såväl små innergårdar som terrasser och kan till och med bäras genom huset så att den med atriumträdgård kan ha en badtunna. Den externa vattenmantlade MICU kaminen håller samma höga kvalité som alla våra andra vedkaminer och är som de tillverkade av marinaluminium i hög kvalité. Det värmebehandlade träet i den varma bruna färgen håller hög kvalité och sin form och åldras med värdighet om man låter bli att olja den. Inner karets mjuka grå färg är alltid tidlös och smälter vackert in i omgivningen.

I paketet ingår ett rejält isolerat lock med låsbara säkerhetsspännen. Tunnans ytterlängd är 202 cm och innerlängd är 193 cm. Som mest är vattenvolymen och kan badas i från 475 liter. Den lämpar sig för 1–2 personer med ett par barn. Badtunnans torrvikt är 128 kg, MICU-kaminens bruttoeffekt är 30 kw och nettoeffekten som överförs till vattnet är 19 kw.

Plastinsatsen i denna badtunna är av slät homogen genomfärgad polyetenplast – Alltså ingen risk för färgsläpp, blåsor eller att att plasten skiktar sig! Ytan är smutsavvisande och hygienisk samt snabb och enkel att rengöra, tål att högtrycktvättas! Plasten är UV skyddad, tål alla klimat, värme upp till +130˚C och kyla ner till -50 °C. Plasten är åldersbeständig – med mer än 40 år beräknad livslängd och torkar inte sönder. Miljövänlig – Helt återvinningsbar plast. 

Önskar man använda badvattnet till flera bad så är det mindre >>reningsverket som hängs över kanten en smidig lösning tillsammans med bakteriedödande kemi då brukar man kunna använda samma vatten en till ett par veckor.

Oavsett om man använder reningsverk av något slag eller inte så måste bakteriedödande medel tillsättas om man använder badvattnet mer än ett bad. Används sjövatten eller havsvatten i badtunnan så bör man tillsätta bakteriedödande kemi redan inför första badet. Att välja rätt reningskemikalie till badtunnan är viktigt med hänsyn till hälsa, natur och miljö. Vi rekommenderar en klorfri rening som är biologiskt nedbrytbar så att man med gott samvete tappa ut badvattnet. ”BioTab klorfri rening” är en luktfri miljövänlig bakteriedödande kemikalie speciellt anpassat för varma bad i badtunnor och spabad. Fungerar likväl som rening av pooler och spabad. Den är omskriven i boken BRA KEMVAL ”–innehåller inga miljöfarliga ämnen”, och är kan till skillnad mot andra pool kemikalier tömmas ut i naturen då den är helt biologisk nedbrytbar. 

Vid härligt varmt bad i gott sällskap kan törsten behöva släckas och till drycken finns olika hållare som antingen sitter på utsidan runt badtunnan på en bekväm armslängds avstånd eller stadigt flytande mellan er, se dessa och andra tillbehör till din badtunna här.

Ring oss gärna för mer information 08 777 81 81 eller kika på svar på många frågor här.