Rea!

Trappa till badtunna & spa “STEPIN” av ThermoWood

Fri frakt 1 175 kr 1 095 kr

Fri frakt till närmsta Schenker ombud! Stadig trappa till badtunnor och spabad.

Alla trappor. ⇒

 

Läs mer

Beskrivning

Trappa till badtunna och spabad.

Designad trappa till badtunna av ThermoWood –”STEPIN”

Höjd 49 cm, bredd 66 cm och djup 46 cm. Vikt 7 kg.  En stadig lagom stor trappa till badtunnor och spabad. Rejäla gummitassar sitter under så att trappan inte glider eller repar underlaget.

Levereras semi monterad för enkelt slutmontage efter medföljande tydligt monteringsanvisning. Levereras i en kartong som mäter; 68 x 21 x 28 cm, vikt 7 kg.

ThermoWood ® är av livslängd synpunkt underhållsfri och åldras med värdighet om man inte gör något. Men tar man en svamp och oljar ytan en gång om året med en träolja som ger UV-skydd behåller man träets underbara djup och lyster samt att det skyddar träet mot att gråna. Vill man ha en annan färg på trappan på sikt så kan ThermoWood med fördel även målas, färgen fäster mycket bra.

Mer om ThermoWood. Detta är ett värmebehandlat trä. Träet har värmts upp i en syrefri kammare tills temperaturen överstiger 200°C. Träet förkolnar inte men åldras på konstgjord väg 200 år under en dag. Behandlingen förändrar träets cellstruktur så att svamp och röta har betydligt svårare att få näring. Samtidigt driver värmen ut harts och överflödigt vatten ur träet. Tack vare behandlingen minskar träets fuktinnehåll med upp till 60% och blir hårdare. Dessutom ökar behandlingen träets isoleringsförmåga. Behandlingen består enbart av värme – ingen form av kemikalier tillsätts. ThermoWood ® är av livslängdssynpunkt underhållsfri men en enkel träoljning tar fram dess extra lyster och att det skyddar träet mot att gråna.