Undervattensbelysning till badtunna, spabad & pool

1 495 kr

Lättmonterad undervattensbelysning / pool-belysning, LED komplett med knappsats, 230V/12V transformator & vattenskyddade snabbkontakter.

 

Läs mer

Slut i lager

Beskrivning

Undervattensbelysning / undervattenslampa komplett system

Komplett system med LED-lampa &  knappsats,  transformator (230V/12V) & vattenskyddade snabbkontakter. Välj med knapptryck färg på ljuset mellan vitt, rött, grönt, blått, gulgrönt, lila & blågrönt. Eller starta automatisk mjukt färgskiftning var 5 eller var 15 sekund. ​​Helkapslad lampa med silikonpackningar för lätt montage utan risk för läckage. Ny förbättrad modell av knappsats med tre knappar. Täta vattenskyddade snabbkontakter på allt kablage för enkel och smidigt montage. 

Lampan monteras smidigt ett 45 mm hål i badtunnor, spabad eller pooler som görs enkelt med en vanlig borrmaskin med en hålsåg. Runt lampan sitter en silikonpackning som tätar ordentligt mot de flesta material. Vid montage i en trä-badtunna kan sanitetssilikon användas vid behov som extra tätning.

Knappsatsen monteras genom en vertikal yta i ett hål med diameter 37-50 mm. Knappsatsen ska inte monteras inuti badtunnan eller genom sargen på badtunnan/poolen. Den ska vara skyddad mot fysiskt åverkan samt direkt regn, snö och is. Dess bakstycke är helkapslat och vattenskyddat men skall monteras så att de inte utsätts för konstant väta. Transformatorn är vattenskyddad, IP44 men skall inte ligga i väta &vara placeras på en skyddad plats och vara inkopplad jordat eluttag som är kopplad efter en jordfelsbrytare.